020 6 90 30 60 office@schoonmaakvanos.nl

Professioneel reinigen en schoonmaken

Van Os is gespecialiseerd in periodiek schoonmaken van horeca, bedrijven en sportscholen.

Neem contact opOnze diensten
Horeca en restaurants
Bedrijven en sportscholen
Incidentele reiniging

Bedrijf, sportschool of restaurant

Al meer dan 30 jaar is Van Os een betrouwbare partner van diverse bedrijven, sportscholen en restaurants in Amsterdam.

Ervaren personeel

We werken uitsluitend met ervaren personeel. Vakmensen die weten hoe het hoort.

Heldere taal

Wij zijn gewend om duidelijke afspraken te maken over het schoonmaakwerk. Zo weet u waar u aan toe bent.

Betrouwbaar

We werken volgens een overeengekomen schema, dagelijks of wekelijks.

Milieuvriendelijke werkwijze

We hebben oog voor het milieu, en gebruiken bij voorkeur milieuvriendelijke producten.

Over ons

Schoonmaakbedrijf Van Os is een allround schoonmaakbedrijf, opgericht door Peter en Rick van Os.

Een familiebedrijf met een duidelijk plan van aanpak en professionele werkwijze. Goede communicatie, duidelijke afspraken, milieubewust en multifunctioneel inzetbaar.

De broers zijn gestart met de samenwerking waarbij glasbewassing de basis was. In de jaren die volgden was steeds meer personeel nodig om aan de vraag te voldoen. Inmiddels is ook de volgende generatie actief in het bedrijf. Samen met een groot team schoonmakers dat dagelijks op pad is om vakwerk te leveren in en om Amsterdam.

Periodiek reinigen

Periodiek schoonmaken

Dagelijks of wekelijks? Periodiek schoonmaken van uw sportschool, werkplekken of restaurant. De basis van ons bedrijf.

Glasbewassing

Ook voor reinigen van gevelglas aan de binnenzijde en buitenzijde bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben de materialen en mensen om dit efficiënt te doen. Dat geldt ook voor het seperatieglas in uw kantoor of bedrijf.
Per kwartaal, half jaar of hoe vaak uw locatie dat nodig heeft.

Houten kozijnen

Het reinigen van houten kozijnen -van bijv. een grachtenpand- is werk voor specialisten. We hebben meerdere klanten waarvoor we dit al vele jaren doen. Bel of mail voor meer informatie.

Theedoekservice

Theedoekservice is een woord wat we eigenlijk zelf bedacht hebben. Dit is de service die we bieden bij regelmatig schoonmaakwerk van bijv. de pantry’s op uw locatie. De keuken schoon en de theedoeken fris gewassen.

Glazenwasser

We zijn ruim 30 jaar geleden begonnen als glazenwasser. Een leuke tijd en de basis voor ons huidige bedrijf. Een streeploos resultaat was én is voor ons de norm.

Vloeronderhoud

Elke type vloer vraagt om een ander soort onderhoud. We hebben voor steen, hout, linoleum en bijv. PVC vloeronderhoud de juiste middelen om uw vloer grondig periodiek te reinigen.

Tevreden klanten... Daar houden we van

“We vertrouwen al meer dan 8 jaar op de diensten van Van Os. Naar volle tevredenheid overigens. Niet alleen over het schoonmaakwerk, maar ook over het ramenwassen aan de binnenkant en buitenkant van ons pand. Heldere communicatie en goed bereikbaar.”

“Afspraak is afspraak. Dat is wat ons opvalt aan de mensen van van Os. Ze leveren geen half werk en zijn ook niet te beroerd om een keer een extra klusje te doen als we dat vragen. Dat vinden we fijn, zo zijn we zelf ook…”

Contact

w

Telefoon:

020 6 90 30 60

E-mail:

office@schoonmaakvanos.nl

F.A.Q.

Kan ik met jullie een contract voor een jaar aangaan?

Ja, dat kan. Voor vrijwel al onze klanten maken we een schoonmaakschema. Dit is toegespitst op de situatie en wensen in uw bedrijf. 

Omvat het periodieke schoonmaak werk ook sanitair?

Ja in de regel is dat het geval. We zijn ervaren in het schoonhouden en reinigen van sanitair en toiletgroepen. Ook bij problemen zoals schimmelvorming of verkleuringen.

Kunnen jullie ook PVC vloeren reinigen?

Ja, ook PVC vloeren kunnen door ons periodiek gereinigd worden. Dit specialistische schoonmaakwerk wordt zorgvuldig door ons gedaan, uiteraard met de juiste middelen en materialen.

Onze ramen zijn vrijwel onbereikbaar vanaf de straat. Wat nu?

Geen probleem. Door middel van telescoopbewassing zijn vrijwel alle ramen (tot 10 meter hoogte) vanaf de buitenzijde streeploos te reinigen. Hiervoor is geen trap of platform nodig.

020 6 90 30 60

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

UP